miercuri, 29 mai 2013

Un stilou, de ziua mea...

   Ca scriitor, aveam nevoie de un stilou al meu, ceva special, cu care să mai semnez o carte sau cu care să mai umplu un manuscris. Aveam nevoie de ceva care să mă inspire... Am căutat peste tot, puteam să mă umplu de figuri de la Pierre Cardin sau alte aere cu iz străin. Dar i-am găsit pe ei, cei  de la fabrica de stilouri POENARI, românii noştri! Aşa că mi-a comandat soţia un stilou, căci se apropie ziua mea. Au răspuns extrem de repede şi au onorat comanda imediat. Ba chiar mi-au gravat şi numele pe stilou şi dedicaţia din partea soţiei pe cutie, fără să-mi ceară nimic în plus. Tot ei s-au ocupat şi de transportul stiloului de la Suceava la Ploieşti, de asemenea, fără alte costuri suplimentare. Profesionalism, fineţe, istorie şi, mai presus de toate, ROMÂNIA! Iată că ţara noastră încă mai are cavaleri ai bunului gust şi al bunului simţ!

Mii de mulţumiri şi cel mai profund respect celor de la POENARI!!!



2 comentarii:

  1. Nu am cuvinte....mii de felicitari din partea mea......crede-ma apreciez enorm faptul ca esti si devii un nume.....si pe unde imi calca mie piciorulsul ,te pun in evidenta asa cum stiu eu mai bine......inca o data mii de felicitari...le meriti pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi i-am descoperit si m-am indragostit de ceea ce am gasit pe site-ul lor. Putin cam scumpe pentru buzunarul meu... Poate intr-o zi, candva...
    Sunt putin nedumerita... Esti din Ploiesti? Noi (bloggerii) de ce nu stim de tine? De ce nimeni nu vorbeste despre ceea ce ai scris?

    RăspundețiȘtergere